Vi gjør vedlikehold enkelt - med smarttelefonstøtte

Senest oppdatert 01.07.2022 11.34

For å oppnå best mulig ytelse og lengre levetid på oppvaskmaskinen, er det viktig å ha det som rutine og holde den ved like. Electrolux gjør denne prosessen intuitiv og enkel.

Ved å bruke My Electrolux Kitchen App via QuickSelect med Wi-Fi, kan du holde deg oppdatert på energiforbruket, motta vedlikeholds-varsler eller lagre dine foretrukne innstillinger sammen blant andre funksjoner. Når du er tilkoblet, er optimale vedlikeholds prosesser tilgjengelig.


Vedlikehold av oppvaskmaskin

Du vil motta meldinger om vedlikehold av diskmaskinen (ikke for rengjøring av sprayarm eller filter) via My Electrolux Kitchen App. Når du gjør det, følger du bare instruksjonene på rengjørings-pakken som vist i videoen nedenfor.


Filterrengjøring

Regelmessig rengjøring av filteret i oppvaskmaskinen er en viktig og enkel oppgave som bare tar noen få minutter. Se videoen for å se de få trinnene som trengs for å sikre en fungerende oppvaskmaskin.


Rengjøring av sprayarmer i oppvaskmaskinen

Når de er fjernet, kan de to spray-armene (øvre og nedre) på maskinen enkelt rengjøres. Som vist i videoen, vil noen få enkle trinn sikre uhindret vannføring og ytelse.


Rengjøring av gummipakningen i oppaskmaskinen

Rengjøring av gummi-pakningen rundt døren til maskinen tar bare et minutt eller to. Se videoen for å se hvordan bruk av en grunnleggende klut for å fjerne rusk gjør at oppvaskmaskinen presterer optimalt.


Eco Feedback

Eco Feedback-funksjonen er en grei måte å kontrollere vann- og energiforbruket til oppvaskmaskinen din. Med min Electrolux Kitchen App kan du justere hver vaske syklus og som leder deg til mer effektive og bærekraftige valg. Den lettleste skjermen på smarttelefonen forteller deg hvor lang tid hver vask tar, og oppdateres dynamisk når du beveger deg langs QuickSelect-glidekontrollen.


Fjernovervåking og kontroll

Når oppvaskmaskinen er koblet til My Electrolux Kitchen App, har du ubegrenset kontroll over funksjonene. Fjern-overvåking og kontrollen lar deg justere programvalg, kjøretid eller valg av favoritt-innstillinger fra smarttelefonen. Alle funksjoner er tilgjengelige med brukervennlige ikoner og lettlest tekst.


Varsler og alarmer

Riktig stell av oppvaskmaskinen er avhengig av å vite når den kan trenge oppmerksomhet. Med Wi-Fi-tilkobling og My Electrolux Kitchen App er vedlikeholds-prosessen ikke lenger et mysterium. Du vil motta smarttelefon-varsler når skyllingen eller salttanken er tom eller varsler hvis du har et alvorligere problem som vannlekkasje. Det er nå mye enklere å få den beste ytelsen fra oppvaskmaskinen.


Electrolux Services

Som med alle Electrolux-apparater er ytterligere hjelp eller tilbehør til oppvaskmaskinen tilgjengelig via Electrolux Services. Med smarttelefonen og My Electrolux Kitchen App lar denne kategorien deg kjøpe vedlikeholds-produkter via WebShop, feilsøke eventuelle problemer, laste ned brukermanualer eller kontakte oss direkte.