Indikator for rengjøring lyser på oppvaskmaskinen

Senest oppdatert 02.08.2022 13.52

Problem

• Rengjøringslampen lyser på oppvaskmaskinen
  • Rødt rengjøringslys lyser i displayet på oppvaskmaskinen
  • Maskinpleie / maskinvask program oppvaskmaskin
  • Rengjøringsprogram / rengjøringsprogram oppvaskmaskin
  • Indikator lyser på oppvaskmaskinen

Gjelder

• Oppvaskmaskiner med QuickSelect

Vedtak

• Når oppvaskmaskinen oppdager behov for rengjøring, lyser lampen
    Start Machine Care-programmet for å rengjøre maskinen.
  1. Slik starter du Machine Care-programmet
  2. Rengjør filtrene og spylearmene før du starter maskinpleieprogrammet
  3. Bruk et oppvaskmiddel en gang i måneden. Følg instruksjonene på produktpakningen nøye.
    Vi anbefaler at du bruker et spesielt rengjøringsmiddel egnet for oppvaskmaskiner, som du finner i vår nettbutikk
    Kjøp Rengjøringsproduktet Clean & Care i nettbutikken her
  4. Følg instruksjonene på emballasjen.
  5. Sørg for at maskinen er tom før du starter programmet
  6. trykk og hold og  ned samtidig i ca. 3 sekunder.
  7. Lampene og  blinker og displayet viser programmets varighet.
  8. Lukk døren for å starte programmet.
  9. Programmet er ferdig når lampen er slått av

Årsaken

• Se det store utvalget av originalt tilbehør, reservedeler og rengjørings- og pleieprodukter som overholder vår høye kvalitetsstandard og til riktig pris i nettbutikken