Bli tilkoblet og kom i gang

Senest oppdatert 10.10.2021 10.39

Gratulerer med ditt innkjøp hos Electrolux.
Nå kan du dra full nytte av den brukervennlige tilkoblingen mellom My Electrolux Kitchen App og din nye oppvaskmaskin. Følg trinnene nedenfor, og se hvor enkelt det er å kommunisere med og optimalisere alle funksjonene på maskinen din.

Fem trinn for å komme i gang:

1. Last ned appen vår og logg inn

For å komme i gang, laster du bare ned My Electrolux Kitchen App, oppretter kontoen din og logg inn.

2. Slå på oppvaskmaskinen

Sørg for at oppvaskmaskinen er koblet til en strømkilde og slå den på.

3. Trykk og hold inne "Forsinket start" og "Hurtig" -knappene sammen

Trykk og hold inne "Forsinket start" og "Hurtig" -knappene sammen i to sekunder for å aktivere Wi-Fi-tilkoblingen.

4. Start appen og trykk på (+) for å legge til apparatet

Start My Electrolux Kitchen App og klikk på (+) pluss-knappen for å legge til et produkt, og velg deretter oppvaskmaskin.

5. Følg instruksjonene i appen

Følg nå instruksjonene. Du bør være klar til å kjøre din første syklus.