Hvordan bruke "power cool" og "power freeze" funksjonen?

Senest oppdatert 14.03.2024 15.46

Problem

  • Hvordan bruke "power cool" og "power freeze" funksjoner?
  • Hvordan bruker du funksjonene "Coolmatic" og "Frostmatic"?

Gjelder

  • Kjøleskap med frysere
  • Kjøleskap
  • Frysere

Vedtak

 

 PowerCool også referert til som Coolmatic-funksjonen avhengig av modell – Gjelder kjøleskap

Hvis du trenger å sette inn en stor mengde varm mat i kjøleskapet, for eksempel etter å ha handlet, foreslår vi å aktivere Powercool/Coolmatic-funksjonen for å kjøle ned produktene raskere og for å unngå å varme opp den andre maten som allerede er i kjøleskap. Temperaturen reduseres til 2 grader og tilbakestilles automatisk etter 6 timer hvis den ikke er slått av.

1. Trykk på Mode til det tilsvarende ikonet vises. De  indikatoren blinker.

2. Trykk på OK for å bekrefte. De  indikatoren vises. Viften aktiveres automatisk så lenge funksjonen varer. Denne funksjonen stopper automatisk etter ca. 6 timer.PowerFreeze er også referert til som FastFreeze- eller Frostmatic -funksjonen avhengig av modell - Gjelder fryser

Frostmatic -funksjonen brukes til å utføre forhåndsfrysing og hurtigfrysing i rekkefølge av fryseseksjonen. Denne funksjonen akselererer frysingen av ferske matvarer og beskytter samtidig matvarer som allerede er lagret mot uønsket oppvarming. For å fryse ferske matvarer, aktiver Frostmatic- funksjonen minst 24 timer før du legger maten til full forfrysing.

1. For å aktivere denne funksjonen, trykk på Mode- knappen til det tilsvarende ikonet vises. De  indikatoren blinker.

2. Trykk på OK-knappen for å bekrefte. De indikatoren vises. Denne funksjonen stopper automatisk etter 52 timer. Du kan deaktivere Frostmatic- funksjonen før dens automatiske slutt ved å gjenta prosedyren til Frostmatic- indikatoren slås av eller ved å velge en annen innstilt temperatur.


Ytterligere informasjon du kan finne nyttig om DrinksChill- funksjonen hvis den er tilgjengelig på fryseren

DrinksChill -funksjon

DrinksChill -funksjonen brukes til å stille inn en akustisk alarm på ønsket tidspunkt, nyttig for eksempel når en oppskrift krever å kjøle ned matvarer i en viss tidsperiode.

Det er også nyttig når en påminnelse er nødvendig for ikke å glemme flaskene eller boksene som er plassert i fryseren for rask avkjøling.

1. Trykk på Mode til det tilsvarende ikonet vises. DrinksChill- indikatoren  blinker. Timeren viser den innstilte verdien (30 minutter) i noen sekunder.

2. Trykk på Timer-regulatoren for å endre Timer-innstilt verdi fra 1 til 90 minutter.

3. Trykk OK for å bekrefte. The DrinksChill indikatoren vises. Timeren begynner å blinke (min). På slutten av nedtellingen blinker "0 min"-indikatoren og en lydalarm lyder. Trykk OK for å slå av lyden og avslutte funksjonen. For å slå av funksjonen, gjenta prosedyren til DrinksChill slår seg av. Det er mulig å endre klokkeslettet når som helst under nedtellingen og på slutten ved å trykke på knappene Temperatur kaldere og Temperaturvarmer-knappen.


Hvis du fant følgende informasjon nyttig, vennligst gi oss en tommel opp nedenfor. Hvis denne informasjonen ikke løste spørsmålet ditt, er alle konstruktive tilbakemeldinger velkomne