Slik bruker du CamCook® med din Electrolux-ovn

Senest oppdatert 07.07.2023 11.38

Bruker CamCook® på telefonen

Få deilige resultater ved å bruke telefonens kamera for å forbedre matlagingsopplevelsen på din Electrolux-ovn. CamCook® vil hjelpe deg å bruke smartovnens funksjoner til fulle ved å hjelpe deg med å enkelt finne den riktige måten å lage favorittrettene dine på – hver gang. Du finner denne funksjonen på utvalgte ovnsmodeller.

Hva er CamCook® og hvorfor bør du bruke det?

Takket være CamCook® trenger du bare ta et bilde av matretten din med kameraet på smarttelefonen, og den vil bruke AI-teknologi for bildegjenkjennning til å identifisere retten du vil tilberede. CamCook® vil da foreslå de ideelle ovnsinnstillingene for retten din, og sende informasjonen til den smarte ovnen din. Du kan også lagre ovnsinnstillingene i My Cookbook i My Electrolux Kitchen-appen for å få konsistente matlagingsresultater.

Slik bruker du CamCook®

Dette trenger du:

1. Du må sørge for at du har installert My Electrolux Kitchen-appen på mobiltelefonen og koblet ovnen til den. Hvis du ikke allerede har koblet til ovnen , start med å gjøre det
2. Sørg for at ovnen er koblet til Wi-Fi
3. For å sende innstillinger til ovnen din, må du aktivere fjernkontrollen

Få tilgang til CamCook®-funksjonen i appen:

1. Du finner CamCook®-funksjonen i Min kokebok under menyen Smak i appen – se etter kameraikonet

2. I CamCook® kan du enten bruke et bilde fra bildebiblioteket eller åpne kameraet i mobilen i appen for å ta et nytt bilde

3. CamCook® vil bruke sin AI-bildeteknologi til å gjenkjenne retten din og foreslå ideelle tilberedningsinnstillinger for ovnen din, som du deretter kan sende direkte til din smarte ovn for å begynne matlagingen

Person som tar bilde av mat

Tips og triks

• Det er to hovedveier for å bruke CamCook®-funksjonaliteten. Ett alternativ er å ta et bilde av retten din, og CamCook® vil foreslå hvilken rett det er og hvordan du tilbereder den fra et bibliotek med oppskrifter
  • Alternativt kan du bruke CamCook® til å søke blant favorittoppskriftene du har lagret i My Cookbook for å få tilgang til ovnsinnstillingene du har lagret for retten og sende dem direkte til ovnen din
  • Du kan legge til dine egne retter og oppskrifter med foretrukne ovnsinnstillinger til My Cookbook ved å ta et bilde og lage dine egne forhåndsvalgte innstillinger. Neste gang du vil tilberede den lagrede retten, er alt du trenger å gjøre å ta et bilde og CamCook® vil sende de lagrede ovnsinnstillingene til smartovnen din

For mer informasjon om din spesifikke ovnsmodell, se brukerhåndboken. Du finner brukermanualen din her.

Nå som du har lært alt du trenger å vite om bruk av CamCook®-funksjonen, kan det være lurt å lære mer om hvordan du bruker My Electrolux Kitchen-appen med smartovnen din.

Electrolux' smarte hjem
Electrolux' smarte hjem

Et smart hjem for Matlaging, Klesvask, Innemiljø og trygghet hele veien fra innkjøp til bruk for en bedre, og en mer behagelig og bærekraftig livsstil.

Skriv en anmeldelse om produktet ditt
Skriv en anmeldelse om produktet ditt

Din mening er viktig for oss. Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger som vi får, og oppmuntrer alle kommentarer som reflekterer dine opplevelser av produktet.