Slik bruker du appen med din Electrolux-ovn

Senest oppdatert 08.11.2023 11.36

Kvinne som bruker My Electrolux Kitchen-appen med stekeovn

Electrolux-appen kan hjelpe deg å lage godere mat, mer bekvemt, og hver dag. Funksjonene til din smarte Electrolux-ovn fungerer bedre, overvåkingen av matlagingen enklere og sørger for at du utvider ditt repertoar innen matlaging med oppskrifter og veiledning til bruken av ovnen. Gled deg og nyt av en smart ovn som hjelper deg med matlagingen.

Slik kommer du i gang med Electrolux-appen

Dette trenger du:

1. Du må sørge for at du har installert Electrolux-appen på smarttelefonen og koblet ovnen til den. Hvis du ikke allerede har koblet til ovnen, start med å gjøre det

2. Sørg for at ovnen er koblet til Wi-Fi

3. Aktiver fjernbetjening (tillat fjernkontroll): Fjernbetjening må være aktivert for at mange av app-funksjonene skal fungere – alle de funksjonene som

appen kontrollerer eller endrer innstillingene på ovnen. Fjernbetjening indikeres med dette   ikon  . På enkelte ovner kan du bare klikke på dette ikonet for å aktivere fjernbetjening. På andre aktiverer du det i MENYEN under INNSTILLINGER > TILKOBLINGER eller INNSTILLINGER > FJERNBETJENING

Sikkerhetsinformasjon Av sikkerhetsgrunner slår fjernbetjeningen seg automatisk av etter en viss tid. Sjekk om du må aktivere den på nytt før du begynner å lage mat.

Oversikt over nyttige funksjoner i Electrolux-appen

Merk: Dette er en generell oversikt over ulike funksjoner som er tilgjengelige men hvilke er avhengig av hvilken ovnsmodell du har. Ytterligere funksjoner kan også være tilgjengelige i appen.

Starter

Fjernovervåking – lar deg få tilgang til ovnen i appen når du lager mat for å overvåke innstillingene på ovnen og se gjenværende tid på innstilte tidtakere.

Kamera (CookView) – lar deg visuelt overvåke fremdriften av matlagingen din hvis du er borte ved å gi tilgang til kameraet i ovnen. Lær mer om CookView

Fjernkontroll – når fjernkontrollen er aktivert, kan du starte, stoppe eller endre innstillingene på ovnen dine direkte fra appen. Bare velg ovnen din i appen så får du tilgang til de tilgjengelige kontrollene.

Dette lar deg administrere en nødvendig temperaturendring halvveis i tilberedningstiden, eller aktivere grillfunksjonen til å gi retten mer brunfarge mot slutten av steketiden, uten å måtte gå til kjøkkenet.

Varsler – Du kan motta relevante varsler fra din smarte ovn direkte i appen, for eksempel for ovnstimeren, hvis det oppstår en feil mens du lager mat, eller for vedlikeholdsbehov. I tillegg, hvis du lager mat med damp og ovnen går tom for vann, vil du bli varslet i appen. 

Administrer varslingsinnstillingene dine i varslingsmenyen når du har åpnet ovnen i appen.

Min kokebok – lagre dine egne oppskrifter i appen, inkludert kokeprogram, tid og temperatur. Disse innstillingene kan også sendes direkte til ovnen når du vil tilberede oppskriften din. Du finner Min kokebok i menyen i appen.

Utforsk mer

Assistert matlaging – har du en rett du tenker lage men du vet ikke hvilke innstillinger du skal bruke på ovnen? AssistedCooking-funksjonen vil gi deg de perfekte innstillingene gjennom trinn-for-trinn valg av hva du skal tilberede og hvilke sluttresultat du ønsker. Du finner AssistedCooking i menyen av appen. Lær mer om AssistedCooking.

Stemmekontroll – nå blir den smarte ovnen din virkelig intelligent. Du kan aktivere stemmekontroll for å administrere ovnen ved å bruke stemmen din. Samtidig kan du bruke hendene til andre ting. Se under partnerskaps-menyen for å utforske hvilke systemer vi støtter og for å komme i gang med å styre ovnen din med stemmen din.

For mer informasjon om din spesifikke ovnsmodell, se brukerhåndboken. Du finner brukermanualen din her.