Gi nytt liv til restene med damp

Senest oppdatert 12.05.2020 08.17

Varm opp og gjenopplev restene dine uten å tørke dem ut. Mat blir ikke kastet bort når du har dampovn.Gjenoppvarming av rester

Hvis du synes at oppvarming av rester er kjedelig eller intetsigende, så tenk på nytt. Kast aldri mat når du har en dampovn for hånden. Dampen vil varme opp restene raskt uten å tørke den ut. Noen dampovner har til og med et spesielt program for dette, på Electrolux dampovner kalles det "Steam Regeneration". Hvor lang tid skal du varme opp i dampovnen? Det kommer an på, men litt veiledning nedenfor.Fuktighet Medium

La oss si at du har en halv quiche i kjøleskapet, ved å tilsette litt damp vil dette quiche bli som nytt igjen på grunn av at dampen både varmer og gir fuktighet. Men hvis du bruker Full Steam, vil quissen bli for fuktig og våt.


Full damp

Ikke kast ut gammel pasta eller ris, full damp er flott for å gi den liv igjen - den fungerer til og med godt med kokte poteter. Pasta, ris og poteter har en tendens til å tørke litt ut mens du hviler i kjøleskapet, og tilsett fuktigheten igjen.

Det fungerer også perfekt for å varme opp dampede grønnsaker, bare legg dem på et brett og damp på full damp rett før servering. Det vil bare ta noen minutter, og de vil være perfekte igjen.


God smak gjort enkelt

Ovnene våre med SteamBoost tilbyr tre nivåer av damp. Dedikerte programmer for steking og steking samt ett program med bare damp for nye nivåer av smak, sprøhet og fuktighet.


Oppdag SteamBoost-ovnene våre


Skriv en anmeldelse om produktet ditt
Skriv en anmeldelse om produktet ditt

Din mening er viktig for oss. Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger som vi får, og oppmuntrer alle kommentarer som reflekterer dine opplevelser av produktet.