Få restene til å smake som nykokt igjen

Senest oppdatert 16.01.2023 13.32

Takket være damp kommer restene dine til å bli kalt mange navn ... som velsmakende, kulinariske og deilige!

Vi forstår at det ikke helt lokker å spise rester og kanskje ikke noe som gjør deg begeistret, men når du spiste den nylaget, var det alt du ønsket på tallerkenen. Med moderne matlagingsmetoder er dette nå historie. Tenk at få gårdagens mat til å smake akkurat som når du spiste den første gangen? Vel med damp-funksjonen på våre Electrolux Steam-ovner er det fult mulig.


Med damp kan du varme opp maten og gjenopprette den gode smaken ved å forsiktig distribuere damp for å unngå at overflaten blir tørr, men samtidig hindre at maten blir fuktig. Den hjelper til slik at matretten gjenvinner den opprinnelige tilberedte smaken.

Damp lar deg enkelt varme opp maten direkte på tallerkenen. Velg følgende innstillinger -> spesial-> damprenegering. Plasser for eksempel lasagnen på hylle 2, og la den stå i ovnen i ca. 15-20 minutter. Du kan glede deg til å nyte matrestene som om de var nylaget.

Når du bruker damp eller oppvarming av rester generelt, må du huske at det tar forskjellig tid å bruke forskjellige matvarer på å bli grundig oppvarmet, og klar til å spise. For eksempel vil fjærfe og kjøtt ta lengre tid å varme opp enn grønnsaker. Bruk riktig oppvarmingstid basert på maten du lager, slik at du alltid kan nyte restene trygt og sørge for at de smaker godt.