Hvordan vaske ull

Senest oppdatert 14.05.2020 16.01

Ull er designet for å vare i mange år, og er en stor investering hvis du tar godt vare på den. Enten en luksuriøs frakk eller en hverdagsgenser, hvis du følger dette rådet, vil det hjelpe deg.


1. Vask ull i vaskemaskinen

Hvis vaskemaskinen din ikke har en ullsyklus, anbefaler vi at du bruker kaldvasksyklusen for ellers kun håndvask ull, og alltid vaske ullen Med insiden ut.


2. Velg vaskemiddel for ull med omhu

Unngå å bruke tunge vaskemidler, 'Bio' vaskemidler som inneholder enzymer eller andre vaskemidler som inneholder blekemidler. Et spesifikt ullvaskemiddel bør brukes.


3. Hvordan lagre ullplagg riktig

Oppbevar genserne flatt og brettet for å beskytte dem mot strekking. Hvis du må henge, kan du bruke spesialdesignede kleshengere for å gi dem maksimal støtte.


Vask og tørk ullen din

Ullprogrammet på våre PerfectCare-vaskemaskiner er sertifisert, men Woolmark-selskapet er like skånsomt som håndvask. Våre DelicateCare-tørkere tilbyr også en unik syklus for ull. Den spesielle trommelhastigheten holder ullen din flat mot siden av trommelen. Dette gir resultater så bra som flattørking. Så du er garantert ingen krymping og beskyttelse mot vendinger og floker.

Skriv en anmeldelse om produktet ditt
Skriv en anmeldelse om produktet ditt

Din mening er viktig for oss. Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger som vi får, og oppmuntrer alle kommentarer som reflekterer dine opplevelser av produktet.