Hvordan vaske treningsklær

Senest oppdatert 15.05.2020 13.34

Vi anbefaler deg å bruke et Sport-program fordi det er finjustert for sportsplagg, slik at det vasker dem mer effektivt. Sørg for å velge riktig vaskemiddel, et som er spesielt formulert for å håndtere tøffe flekker og eliminere lukt.


1. Fjerne svetteflekker

Cotton Tees tar opp mye mer fuktighet, slik at de setter pris på litt ekstra øm kjærlighet og omsorg. Snu dem utvendig og hell flytende vaskemiddel på underarmsområdene. La det trekke i omtrent 30 minutter og vask deretter på den høyeste temperaturen etiketten tillater.


2. Idrettsprogram

Bruk sportsprogrammet på både vaskemaskin og tørketrommel *. Hvis du ikke har et Sport-program, er den syntetiske syklusen veldig lik. Bare sørg for å legge til en ekstra skyll hvis plaggene er sterkt tilsmusset. Når du tørker, må du skille bomull fra syntetiske stoffer, da de absorberer fuktighet på en annen måte.

* Bare på utvalgte produkter


3. Hvordan holde treningssekken din frisk

Hold treningssekken frisk mellom treningsøktene. Hvis du legger igjen et par tørketrommel i vesken din, vil den holde luktende og føles frisk mellom treningsøktene. La aldri treningsklærne ligge i sekken. Få dem ut så snart som mulig, selv om du planlegger å vaske senere.


Rengjør og nærer slitasje

Vårt UltraCare-system gir næring til sportsklærne dine når det renser dem. I motsetning til andre maskiner som blander detegenten og mykneren i trommelen, blander vårt eksklusive system dem før vannet berører klærne, for å gi en mykere, mer omsorgsfull rengjøring.

Skriv en anmeldelse om produktet ditt
Skriv en anmeldelse om produktet ditt

Din mening er viktig for oss. Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger som vi får, og oppmuntrer alle kommentarer som reflekterer dine opplevelser av produktet.