Hvordan vaske skjorter - tre triks

Senest oppdatert 14.05.2020 16.54


I generasjoner har trender kommet og gått, men de hvite skjortene har alltid vært på moten. Nå er det enkelt å holde det skarpt, hvitt og se best ut uten tørketrommel.


1. Kontroller etiketten

Før du vasker, må du løsne skjorta, inkludert mansjetter og krager. Og husk å sjekke anbefalingene for etiketten for de beste retningslinjene for temperatur og grunnleggende pleie.2. Velg vaskemiddel med omhu

For å få skjorta til å se ny ut, bruk et vaskepulvervaskemiddel som inneholder blekemiddel for å virkelig gjøre dine hvite, hvite.


3. La det være nok plass

La en hånds bredde ligge mellom klærne og trommelloftet for å beskytte alle klærne dine mot vaskemiddelrester forårsaket av overbelastning.


Få skjortene dine til å føles som nye

Favoritttrøyene dine opplever mye. Hverdagens kjas og mas vil ødelegge den friske, sprø følelsen du elsker. For å unngå timer med stryking, kan du legge til krøll i vaskeprogrammet når du vasker favorittskjorta.


Skriv en anmeldelse om produktet ditt
Skriv en anmeldelse om produktet ditt

Din mening er viktig for oss. Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger som vi får, og oppmuntrer alle kommentarer som reflekterer dine opplevelser av produktet.