Hvordan vaske og tørke dundyne og dunjakker

Senest oppdatert 18.01.2023 07.39

Problem

  • Hvordan vaske dundyne
  • Hvordan vaske dunjakke 
  • Hvordan tørke dundyner
  • hvordan tørke dunjakker 

Vedtak


Hvis du tar godt vare på dunet ditt, vil det holde mye lengre. Å bruke tørkeballer i tørketrommelen i for eksempel vår PerfectCare-tørketromel vil du forhindrer fjær i å klynge seg sammen i jakken eller dynen. 


1. Bruk lav temperatur 

Sørg for å vaske dun på en vask med lav temperatur, program angitt på vaskelappen og sett maskinen på en ekstra skyllesyklus for å fjerne spor av vaskemiddel.


2. Å vaske puter, dyner og jakker i en vaskemaskin

For å få det beste resultatet, bruk ullprogrammet. Hvis vaskemaskinen din ikke har et ullprogram - velg en lang skånsom syklus på middels temperatur og bruk tørkeballer for å sikre det beste resultatet. I tørketrommelen, må man velge tidsstyrt program, eller et program tiltenkt dun, eller fjær.  Ikke ta den ut før den er 100% tørr.

Du kan kjøpe tørkeballer HER

3. Beskytt overflaten på dunjakken

Vask plaggene separat fra andre plagg med tomme lommer, lukkede borrelåsfester og glidelåser for å unngå overflateskader.

3DSense-teknologi for nøyaktig tørking

CycloneCare med 3DSense Technology behandler klærne din med enestående omhu. Den leser fuktighet dypt inne i plaggene, og bruker sensorer for å oppdage fuktighet 5 centimeter inn i klærne. Når tradisjonelle tørketromler skulle indikere at jakken er tørr, fortsetter 3DSense til og med til og med tykke lagdelte plagg er nøyaktig tørket - noe som ikke krever ytterligere lufttørking. Dette gjør at jakken opprettholder sitt utseende og gir opptil 30% høyere varmeisolasjon som er til for lufttørking - håndter alle stoffene dine forsiktig gang på gang.Reservedeler og tilbehør
Reservedeler og tilbehør

Finn originale reservedeler for produktet ditt i vår web shop og få de levert på døren.

Skriv en anmeldelse om produktet ditt
Skriv en anmeldelse om produktet ditt

Din mening er viktig for oss. Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger som vi får, og oppmuntrer alle kommentarer som reflekterer dine opplevelser av produktet.