Hvordan vaske klær for å bevare fargene

Senest oppdatert 14.05.2020 17.02

Farge kan blekne og miste sin livskraft raskere enn mørke eller hvite klær. Men hvis du vasker med omhu og en myk touch, vil du holde dine fargerike favoritter lysere lenger.


1. Kan du vaske farger og hvite sammen?

Vi foreslår at du sorterer plaggene dine etter farge - lyse klær som lilla, røde og appelsiner kan vaskes sammen, så kan lyse blått og grønt. Hvite på egenhånd - og hvis du finner en gjenstand som står alene på fargehjulet, vask den for hånd.


2. Ta bort flekker

Noen flekker krever litt ekstra pleie og oppmerksomhet: sjekk plagget på forhånd og bruk en liten mengde flytende vaskemiddel på flekkområdet, og rist deretter forsiktig i vann. Unngå veldig varme programmer fordi de permanent kan forsegle flekker eller missfarging.


3. Når det er tvil - vask innenfra og ut

Vend alltid plaggene dine innvendig og ut for å minimere rubbing av fibre og sørg for at du etterlater et avstand mellom tøyet og toppen av trommelen som er minst bredden på hånden. Velg en lav temperatur; skånsom eller middels vaskesyklus (maks. 30).


Hvordan vaske klær uten at fargene falmer?

Vårt ColourCare-system renser vann, så vaskemidler fungerer på sitt beste, selv ved lave temperaturer. En skånsom, men grundig renhold gjør at fargene på klærne dine ser like lyse ut som dagen du kjøpte dem. Det handler om vannet. Et unikt filtreringssystem fjerner skadelige mineraler og urenheter for en skånsom, men grundig rengjøring. Disse resultatene er fra en farge-fastighetstest utført på polyester i 50 vaskesykluser i 30 grader. Med ColourCare blekner ikke farger - vask etter vask.

Skriv en anmeldelse om produktet ditt
Skriv en anmeldelse om produktet ditt

Din mening er viktig for oss. Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger som vi får, og oppmuntrer alle kommentarer som reflekterer dine opplevelser av produktet.