Hvordan vaske jeans

Senest oppdatert 14.05.2020 11.24

Et flott jeans er mer enn en garderobe viktig, det er en investering. Hvis du gir dem riktig mengde kjærlighet og omsorg, blir jeansene dine bedre og bedre med alderen.


1. Hvordan vaske jeans uten å falme

Sørg for å skille jeans fra hvite eller andre fargerike klær fordi de kan missfarge. Når det er mulig, bruk jeansprogrammet ditt på vaskemaskiner, det er perfekt for alle typer jeans.


2. Vask nye jeans - sjekk vaskeetiketten

Noen produsenter anbefaler at du gjør den første vasken for hånd: vend jeansene dine utvendig, hell en liten mengde flytende vaskemiddel i vannet og la dem trekke i minst 45 minutter, og omrør dem av og til forsiktig. Skyll deretter grundig med kaldt vann og heng dem til tørk.


3. Vaskemiddel til jeans

Sørg for å pleie jeansene dine med riktig vaskemiddel. Du finner mange vaskemidler som er spesielt formulert for fargeklær. Flytende vaskemidler eller klesvaskkapsler forstår jeans best fordi de er mye mer skånsomme på fargen.


Rengjør og næring på jeansene dine

Vårt ØKOmix-system gir næring til jeansene dine når det renser dem. I motsetning til andre maskiner som blander vaskemiddel og mykner i trommelen, blander vårt eksklusive system dem før vannet berører klærne, for å gi en mykere, mer omsorgsfull rengjøring.

Skriv en anmeldelse om produktet ditt
Skriv en anmeldelse om produktet ditt

Din mening er viktig for oss. Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger som vi får, og oppmuntrer alle kommentarer som reflekterer dine opplevelser av produktet.