Hvordan vaske dyne og dunjakker

Senest oppdatert 15.05.2020 13.17

Hvis du tar godt vare på dunet ditt, vil det ta seg av deg. Å legge tørketrommelkuler i trommelen til våre PerfectCare-tørketromler forhindrer fjær i å klynge seg sammen i hjørnene på jakken. Så du kan holde deg varm 


1. Bruk lave temperaturer for nedover

Sørg for å vaske dun på en lunken, forsiktig syklus og sett maskinen på en ekstra skyllesyklus for å fjerne spor av vaskemiddel.


2. Å vaske puter, dyner og jakker i en vaskemaskin

For å få det beste tørket, bruk ullprogrammet. Hvis vaskemaskinen din nå har et ullprogram - velg en lang syklus på middels temperatur og bruk tørkekuler for å sikre at den kommer ut lys, fluffy og lukter flott. Ikke ta den ut før den er 100% tørr.


3. Beskytt overflaten på dunjakken

Vask deg ned separat fra andre plagg med tomme lommer, lukkede borrelåsfester og glidelåser gjort opp for å unngå overflateskader.


3DSense-teknologi for nøyaktig tørking

CycloneCare med 3DSense Technology behandler garderoben din med enestående omhu. Den leser fuktighet dypt inne i plaggene, og bruker sensorer for å oppdage fuktighet 5 centimeter dypt i klærne. Når tradisjonelle tørketromler skulle indikere at jakken er tørr, fortsetter 3DSense til og med til og med tykke lagdelte plagg er nøyaktig tørket - noe som ikke krever ytterligere lufttørking. Dette gjør at jakken opprettholder sitt utseende og gir opptil 30% høyere varmeisolasjon som er til for lufttørking - håndter alle stoffene dine forsiktig gang på gang.Skriv en anmeldelse om produktet ditt
Skriv en anmeldelse om produktet ditt

Din mening er viktig for oss. Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger som vi får, og oppmuntrer alle kommentarer som reflekterer dine opplevelser av produktet.