Hjemlevering med innbæring

Senest oppdatert 08.02.2021 11.23

Gjelder

  • Bestilling av hvitevarer på electrolux.no eller aeg.no

Vedtak

Hjemlevering med innbæring 

Leveringstid 3-10 virkedager dersom produktet er på lager. 

 

Lokale begrensninger: I samarbeid med Bring, tilbyr vi hjemlevering av hvitevarer i hele Norge med innbæring til anvist plass, med unntak Svalbald og til øyer som ikke er tilgjengelige for biltransport, og som gjør at levering dessverre ikke kan tilbys. Hvis du tviler på om det er mulig å levere til deg, ta kontakt med Electrolux Kundeservice via chat eller telefon så hjelper vi deg.  

 

Electrolux innleide transportør Bring, kontakter deg for booking av tid for levering. Du får deretter bekreftelse av booket tid via e-post/sms. Du må være hjemme under avtalt tidsintervall, og tilgjengelig på oppgitt telefonnummer. 

 

Viktig å tenke på ved hjemlevering: 

 

  • Du må informere om forhold som kan påvirke leveringen, for eksempel vanskelig tilgjengelighet via vei, kodelås, etasje, heis, trange/bratte trapper etc. 
  • Du må sørge for at eventuelle hinder for transportbilen så langt det er mulig, er fjernet. 
  • Levering skjer dersom en lastebil kan kjøre hele veien frem. Bring tar ikke ansvar for hinder langs veien som låste bommer eller lignende. Hvis kunden ikke har informert om hinder for levering eller innbæring på forhånd, kan dette lede til hjemleveringen/innbæringen ikke kan gjennomføres. 
  • Når leveransen losses fra lastebilen, transporteres produktet til anvist plass i hjemmet. I visse tilfeller kan det være nødvendig at du får hjelpe til under leveringen. 
  • Sjåførene tar ikke av seg skoene på grunn av arbeidsmiljøsikkerhet. Det er derfor viktig at du beskytter gulv og overflater der produktet skal plasseres, og eventuelle passasjer frem til plassen. 
  • Kjøperen må identifisere seg ved tidspunktet for levering for at den skal kunne gjennomføres. 
  • Er det en annen person enn kjøperen/bestilleren som skal ta imot leveringen, må vedkommende være myndig (minst 18 år) og vise både sin egen og kjøperens ID-kort.