Pain Perdu – French toast
Pain Perdu – French toast
Pain Perdu, kjent som French Toast og arme riddere, er egentlig en fin måte å redde tørt brød på. Bland sammen røra i Explore 7 Blender, dypp brødet og stek.
Tilberedningstid: 15 minutter
Ingredienser
Oppskjærte brødrester
60 g smør (for pannen)
50 g demerara
250 g kremfløte
250 g melk
1 egg
1 eggeplomme
5g vaniljekjerne
Metode
- Bland sammen røra i blenderen og ha i brødskivene til de er myke.
- Hell av og stek i pannen med smør til de er gylne.
Vin
Pain perdu er fyldig og rik, men også så deilig. Hvorfor ikke servere en sterk, alkoholfri ingefærøl for å balansere ut sødmen og den kremete teksturen til toasten? Merker av høy kvalitet som Fever Tree, Fentimans, Belvoir, Bundaberg (0,5 % ABV) er vel og bra, men det er bare å blande din egen. Serveres fersk, men ikke for kaldt, i vinglass med stett. Pain perdu smaker vanligvis bedre varm, og temperaturkontrasten kan være overraskende.
