Make Life Delicious

Takler Caroline presset?

Tenk å lage mat for kresne kokker, og du nøye valgt ut ingrediensene. Men så overraskes du av en alltfor tidlig gjest. Og en helt ny meny. Til din unsettning har du en mesterlig kokk og en ny ovn med damp og sous vide fra Electrolux.

Se Caroline lage mat til mesterkokker

Litt hjelp til å komme i gang

Heldigvis får du litt starthjelp i form av en ny ovn med sous vide fra Electrolux! Se om Caroline Berg Eriksen har det som kreves for å tilberede en perfekt middag til de mest kresne gjestene. Bon appétit!  

Caroline Berg Eriksen står foran fire mesterkokker

Intensiver smakene!

Mesterkokkenes hemmelighet sous vide er ikke lenger noen hemmelighet. Nå kan du lage et perfekt måltid hjemme, og dampe kjøtt, fisk og grønnsaker i vakuumforseglede poser ved lav temperatur. Det fremhever smakene og løfter middagen til et helt nytt nivå. Se hva du kan gjøre med sous vide-teknologien. 

Sous vide, eller vakuumpakket mat, intesiverer smaker. Her prøver Caroline Berg Erikson Electrolux sin

Bevar næringsstoffer, farge og smak

Tilberedning med sous vide har mange fordeler. Maten vakuumpakkes, slik at saft og smak bevares. Jevn steketemperatur gjør fisken perfekt tilberedt og kjøttet utrolig mørt og saftig. Enten du tilbereder en gulrot eller et stykke indrefilet av okse, forvandler sous vide maten til et næringsrikt gourmetmåltid!

Caroline Berg Erikson blir reddet av Electrolux sin ovn med damp og sous vide
Electrolux ovn med damp og sous vide EKS908X

Ovn med damp og sous vide

Ovnen som har alt du trenger. Fra vanlig varmluft til fire forskjellige dampprogrammer med fuktsensor, dampkoking, oppvarming og sous vide. I tillegg har du et stilrent display med touchbetjening, som omfatter 220 oppskrifter der ovnen automatisk stiller inn riktig temperatur og tilberedningstid for den valgte oppskriften. Les mer om ovnen med damp og sous vide her.

Electrolux induksjonstopp med flexibridge HOX850F

Den fleksible platetoppen

Vår induksjonstopp har omtrent ingen begrensninger. Blant annet har den en FlexiBridge-funksjon som gjør det enkelt å veksle mellom én stor eller flere mindre kokesoner og få en jevn varmefordeling nøyaktig der du ønsker. Dessuten kan du bruke koketoppen som en temperert sone og flytte grytene for å endre temperaturen.  


Prøv en smoothie som forrett

Miks det til litt

Imponer gjestene med en god og sunn foredrink! Bland enkelt i vår Masterpiece Blender og server i kule glass. Blenderen har blant annet en unik PowerTilt-teknologi som gjør at ingrediensene blandes med lavere hastighet, slik at både ferskhet og farge bevares. I det brukervennlige displayet ser du enkelt hvor lang tid det er igjen til du får nøyaktig den konsistensen du ønsker.  

Dekk bordet som en proff

Tallerkener, glass og bestikk er en selvfølge, men med noen enkle knep kan du piffe opp kjøkkenbordet en vanlig onsdag eller imponere på parmiddagen når helgen kommer. En litt mer spennende borddekking krever verken lang tid eller dyktighet, se våre hurtigtips her.

Caroline Berg Eriksen serverer herlig mat til mesterkokker