.

Velkommen til

Electroluxpiloten

Electroluxpiloten er vår egen testportal dedikert til deg som forbruker – enten du ønsker å teste produkter eller lese andres anmeldelser av våre utvalgte testprodukter.

UltraOne™ Animal Care

Har du husdyr som røyter?

Dette er den ultimate støvsugeren for deg som har husdyr som røyter.

UltraOne AnimalCare fjerner effektivt dyrehår fra alle overflater, er allergivennlig og kommer med allergifilter samt en praktisk støvsugerpose som fjerner vond lukt. Bonusen er at den også er nærmest stillegående.

UltraSilencer™ Zen Deluxe

Lei av støvsugere som bråker?

Vårt testpanel gir Ultrasilencer Zen Deluxe, en av markedets mest stillegående støvsugere, 8 av 10 mulige poeng.

Når kun det beste er godt nok velger du en av støvsugerne fra vår Premium Collection™. Modellen UltraSilencer™ Zen Deluxe er markedets mest stillegående støvsuger og har et lydnivå på kun 58 dB slik at du kan rengjøre uten å forstyrre noen.

Ultrasilencer Green

Perfekt for miljøet og inneklimaet!

Vårt testpanel gir Ultrasilencer Green 9 av 10 mulige poeng.

Når man er opptatt av å ta vare på miljøet har man ofte et bevisst forhold til produktene man omgir seg med. UltraSilencer™ Zen Green er fremstilt av 55 prosent resirkulert plast og emballasjen den leveres i er laget av 100 prosent resirkulert materiale. UltraSilencer™ Zen Green bruker også bare halvparten av energien som en vanlig 2100-watts støvsuger krever.

Ergorapido Lithium med bilrengjøringssett

Rent hjem og ren bil!

Vårt testpanel gir Ultrasilencer Zen Deluxe, en av markedets mest stillegående støvsugere, 8 av 10 mulige poeng.

Ergorapido er en batteridreven støvsuger som ikke er ment å erstatte den tradisjonelle støvsugeren. Du kan likevel rengjøre overalt – og i et lite hjem holder det kanskje med denne. Uten ledning har du full bevegelsesfrihet, og med et munnstykke som kan rotere 180 grader kommer du til i alle hjemmets kriker og kroker. Den avtakbare håndholdte enheten gjør det også enkelt å rengjøre hyller, bord eller mellom sofaputene. I tillegg står støvsugeren av seg selv – og er pen nok til å kunne stå fremme.

Vil du teste produkter for Electrolux?

Vil du teste produkter for Electrolux?

Behold produktet eller få tilbud om sterkt rabattert pris

Meld deg på her: