Produktdetaljer

Med en jevn fordeling av damp kan strykejernet Refine 600 Steam fjerne krøllene fra plaggene dine raskt og enkelt. Den innebygde sensoren oppdager når strykejernet ditt ikke har tilsyn, og den varme strykesåleindikatoren gir deg beskjed når strykejernet er varmt. GLISSIUM™ 175-strykesålen er ripebestandig, med mange hull for jevn dampfordeling og som glir lett over klærne. Auto-off, slår av strykejernet automatisk – enten du har lagt strykejernet på plagget, på siden eller i en stående stilling.
Les mer

Produktfordeler

Enkelt å bruke.

Med en jevn fordeling av damp kan strykejernet Refine 600 Steam fjerne krøllene fra plaggene dine raskt og enkelt. Den innebygde sensoren oppdager når strykejernet ditt ikke har tilsyn, og den varme strykesåleindikatoren gir deg beskjed når strykejernet er varmt.

Raskt og kraftig.

Få gode strykeresultater med den perfekte balansen mellom varme, damp og trykk. Rask oppvarming og jevn fordeling av damp gjør at strykejernet er klart til å fjerne krøllene på plaggene dine i løpet av 30 sekunder.

Ripebestandig GLISSIUM™ 175 strykesåle.

GLISSIUM™ 175-strykesålen er ripebestandig, med mange hull for jevn dampfordeling og den glir lett over klærne.

Intuitiv og trygg.

Den innebygde sensoren, 3-veis auto-off, slår av strykejernet automatisk – enten du har lagt strykejernet på plagget, på siden eller i en stående stilling. Indikatoren for varm strykesåle på spissen av strykejernet, oppdager når strykesålen er varm.

Antidrypp.

Minimer risikoen for vannmerker på klærne. Antidrypp, et bimetall i strykejernet, forhindrer at vann kommer inn i dampkammeret når temperaturen er for lav.

Funksjon for automatisk rengjøring.

Ta vare på strykejernet ditt og klærne dine, ved å forhindre uønsket kalkstein. Antikalksteinløsningen FlushClean, gjør at du enkelt kan fjerne kalkstein ved å skylle vann gjennom systemet.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil