Produktdetaljer

Strykejernet Refine 600 Steam fjerner krøllene fra plaggene dine raskt og enkelt. Strykejernet har jevn fordeling av damp og en varm strykesåleindikator som forteller deg når strykejernet ditt er varmt. GLISSIUM™ 175-strykesålen er ripebestandig, med mange hull for jevn dampfordeling og den glir lett over klærne.

Produktfordeler

Enkelt å bruke. Klar for bruk.

Strykejernet Refine 600 Steam fjerner krøllene fra plaggene dine raskt og enkelt. Strykejernet har jevn fordeling av damp og en varm strykesåleindikator som forteller deg når strykejernet ditt er varmt.

Electrolux - Strykejern - E6SI1-2MN

Raskt og kraftig.

Få gode strykeresultater med den perfekte balansen mellom varme, damp og trykk. Rask oppvarming og jevn fordeling av damp gjør at strykejernet er klart til å fjerne krøllene på plaggene dine i løpet av 30 sekunder.

Electrolux - Strykejern - E6SI1-2MN

Ripebestandig GLISSIUM™ 175 strykesåle.

GLISSIUM™ 175-strykesålen er ripebestandig, med mange hull for jevn dampfordeling og den glir lett over klærne.

Electrolux - Strykejern - E6SI1-2MN

Temperatursensor.

Vit når strykejernet ditt er klart til å lagres sikkert. Indikatoren for varm strykesåle på spissen av strykejernet oppdager når strykesålen er varm.

Electrolux - Strykejern - E6SI1-2MN

Antidrypp.

Minimer risikoen for vannmerker på klærne. Antidrypp, et bimetall i strykejernet, forhindrer at vann kommer inn i dampkammeret når temperaturen er for lav.

Electrolux - Strykejern - E6SI1-2MN

Funksjon for automatisk rengjøring.

Ta vare på strykejernet ditt og klærne dine, ved å forhindre uønsket kalkstein. Antikalksteinløsningen FlushClean, gjør at du enkelt kan fjerne kalkstein ved å skylle vann gjennom systemet.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil