Kjøpte denne fordi den var ekstra stor (70cm) og vi lager mye mat i store kjeler. Likte også det store ovnsvolumet. Har dog aldri vært i nærheten av en så treig ovn! Dette gjelder både stekeovn og keramisk topp. Av kokesonene er det egentlig kun den største som klarer å få høy nok temperatur til å steke noe som helst, så ved bruk av flere kjeler blir de varmet opp først på denne og så flyttet over. Kan da så og si aldri gå ned på effekt. Viktig å ha GOD tid om man skal bruke stekeovnen også! Den tar 12-15 min å varme opp, men er usikker på om temperaturindikator er riktig, da alt som stekes tar mye lenger tid enn i vår gamle ovn. Beregner 7-8min ekstra bare på en pizza. Stekeovnen er romslig ja, og godt innsyn. Keramisk topp er lett å rengjøre. Men anbefaler ikke denne.
Rask oppvarming med keramisk platetopp
Rask og kraftig oppvarming på forespørsel, med keramisk platetopp. Den glatte glassoverflaten, akkurat som en induksjonstopp, kan lett tørkes av når det trengs.