Sports

Ta vare på treningstøyet

PerfectCare for treningstøy

Treningstøy i syntetisk material som polyester og polyamid, setter krav på rett behandling. Fukttransporterende og antimikrobielle plagg trenger vaskes ved lavere temperatur, skånsomt og uten skyllemiddel – om ikke, kan de miste sine fine egenskaper.

Oppdag vår PerfectCare-vaskemaskin i 800-serien

Vår PerfectCare 600-vaskemaskin med SensiCare-system, justerer lengden på programmet etter mengden på klær, bruker mindre energi og vann, samt forhindrer at klesplaggene vaskes for lenge.

Med et innovativt SteamCare-system i vår PerfectCare 700-vaskemaskin, avslutter du hvert vaskeprogram med damp. Dette minsker behovet for å stryke med en tredjedel, og det blir enklere for deg å sørge for at klærne er rene og pene.

I vår avanserte PerfectCare 800-vaskemaskin, aktiveres vaskemiddelet og skyllemiddel i vann før de kommer i kontakt med klesplaggene. Dette gir dine plagg en grundig, hurtig og skånsom rengjøring.

Hold form og funksjon lengre

Våre maskiner med UltraCare-system, blander vaskemiddel med vann i forvei og gir en rask og grundig rengjøring i lavere temperatur – til og med av veldig skitne klesplagg.  Et vaskemiddel som blandes i forvei, sliter mindre på ditt treningstøy og gjør at de holder både form og funksjon lengre.

Vask rent - og smart

SensiCare-funksjonen i våre maskiner sørger for at din klesvask blir ren på anpasset tid med effektiv energi- og vannforbruk. Det spiller ikke noe rolle om det gjelder vask av hele lagets klesvask, om klesplaggene er veldig skitne av leire og gress, eller bare har litt svettelukt.

Klar når du er

Vasketiden bestemmer du helt selv. Med Time manager er klesplaggene nyvasket og ferdig når det passer deg. Er du i farten finnes det også et hurtigprogram, Rapid. På bare 14 minutter blir treningstøy som ikke lukter så mye svett eller har så mye flekker, skylt og ”frisket opp”. 

Vinn over flekker og svette

Treningstøy i funksjonsmaterial må vaskes på en spesiell måte for å beholde sin fukttransporterende egenskap.

PerfectCare-tvättmaskin från Electrolux med tvättprogrammet Syntet
 • 1
  Vask på lav temperatur

  Sjekk om maskinen din har et spesielt program for treningstøy. Det gir plaggene lengre levetid. Om ikke kan du velge et normalt program på lav temperatur. Er treningstøyet veldig skittent, så kan du legge til en forvask eller en ekstra skylling i stedet for å høye temperaturen på vasken.

 • 2
  Vask separert uten skyllemiddel

  Vask aldri treningstøy av funksjonsmaterial sammen med vanlig skittentøy. Det kan bryte ned materialet og tette igjen treningstøyets fibrer som gjør at tøyet puster. Hopp over skyllemiddel av samme årsak.

 • 3
  Vask med en gang eller heng opp

  Tøm vesken med en gang etter treningen! Treningsklær som ligger lenge i en treningsbag, begynner ikke bare å lukte dårlig, men det ødelegger også klærnes funksjon. Heng opp på tørk om du ikke har mulighet å vaske dem med en gang.