My Electrolux Care-app

Enestående pleie av klærne direkte i telefonen

Med My Electrolux Care-appen kan du kontrollere klesvasken på din kombinerte vask & tørk fra din smarttelefon. Bruk rådgivningsfunksjonen for å få eksperthjelp om hvordan du best vasker og tørker klærne dine. Og med funksjonen Mine favoritter, kan du favorisere og lagre de innstillingene for plaggene som du bruker oftere.

LAST NED

Fjernstyring

Bruk My Electrolux-appen når du vil sette i gang vasken og kontrollere statusen på klesvasken samtidig som du gjør annet når du er hjemme. Appen gir deg fullstendig oversikt over vasken som er i gang og gir deg beskjed når programmet er klart. Med My Electrolux Care-appen får du full kontroll over din klesvask.

Rådgiver

Vask og tørk av klærne hører til hverdagen men glem ikke å ta vare på de også. Skriv materiale, farge og hvor skitne klærne er, så får du anbefalinger fra My Electrolux Care-appen, og du kan sette i gang vasken automatisk fra appen. Den intuitive Rådgiverfunksjonen gir omsorgsfulle ekspertråd ved å alltid anbefale det beste programmet for dine plagg. Den får dine klær å føles nyere lengre.

Fjernstyrte produkter

Mine favoritter

Du kan skreddersy dine vaskerutiner med Mine favoritter. Spar dine favorittinnstillinger og de tilpassede rådgiver-programmene som du har fått frem. Du kan lagre opp til 6 vaske- og tørkeprogram for raskere tilgang. 

SJEKKLISTE

 

  • Apple: Telefon eller lesebrett: iOS 8.0 eller senere versjon.  
  • Android: Telefon eller lesebrett: Android 4.0.3 eller senere versjon.  
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz med WEP, WPA eller WPA2 AES/TKIP med internett tilkobling.  
  • Sørg for at styrken på signalene er sterke nok der som maskinen skal installeres.
  • Hvis det er for langt fra Wi-Fi-routeren kan en forsterker til nettverket bli nødvendig.