Elsk. Vurder. Vinn.

 

Legg inn en vurdering

Vinn en premie

Hvis du elsker Electrolux-produktet ditt, så skriv en vurdering og fortel oss om det. Deretter legger vi deg inn i premietrekningen vår, hvor du kan vinne en av våre mest populære blendere. Vi plukker ut en tilfeldt, heldig vinner hver uke.

Premien

Sport Mini Mixer blender med ekstra sportsflaske-tilbehør

Smoothies på farten

Denne premien hjelper deg med å få mer ut av dagen din. Sport Mini Mixer-blenderen gjør det så enkelt å lage smoothies at du kan nyte en sunn boost – hvor som helst og når som helst. Du blander ingrediensene direkte i den lette, bærbare flasken på 600 ml. Den er det perfekte reisefølget når du trenger et deilig og naturlig kick.

En fint blandet sjømatsuppe
Super soups

Lag glatte supper like enkelt. Flasken er varmebestandig, slik at du kan velge mellom en varmende buljong eller en forfriskende drikk.

Din mening teller

Vi ønsker å høre hva du synes om produktene våre. Vurderingene dine er svært verdifulle fordi de hjelper oss med å lage produkter som du elsker å ha hjemme. På bare tre trinn kan du være den heldige vinneren av en splitter ny blender.

Hvordan legge inn en vurdering

Sports Mini Mixer Blender
1
Velg produktet ditt

Søk via produktkategoriene i navigasjonsfeltet øverst på hjemmesiden vår. Når du har funnet produktet, klikker du på Legg igjen en vurdering-lenken.

2
Legg inn vurderingen din

Fortell oss hva du synes om produktet. Ta med informasjon om hvordan du bruker produktet, og hvordan det er, sammenlignet med tidligere kjøp.

3
Takk, og lykke til!