Google Home Mini - Hands-free hjelp i kjøkkenet

Få en gratis Google Home Mini! 

Electrolux-ovner med tilkobling tilfører nye nivåer av funksjonalitet, og i tillegg hjelp under matlagingen inkludert stemmestyring når Google Assistant er tilkoblet. Under en begrenset tid får du en kostnadsfri Google Home Mini når du kjøper en Electrolux-ovn med tilkobling. Slik kan du styre ditt nye produkt med kun stemmen din.

Tilbudet gjelder følgende produkter:

OOS1085NZ - 900 SteamPro Innbygging Steam Innbyggingsovn

OOS1080NZ - 900 SteamPro Innbygging Steam Innbyggingsovn

OOP1000NZ - 800 SenseCook Innbygging Innbyggingsovn

OOM1000CZ - 800 CombiQuick Innbygging Compact Innbyggingsovn

 

Se nærmere på Electrolux ovner i vår kjøpeguide.


Slik får du en kostnadsfri Google Home Mini

1. Registrer din nykjøpte Electrolux-ovn med tilkobling.

2. Etter registreringen får du en unik rabattkode via e-post.

3. Bruk rabattkoden i Google Store for å få en Google Home Mini uten kostnad til en verdi av 599 kr.


VILKÅR OG BETINGELSER GOOGLE HOME MINI-KAMPANJE

Disse vilkår og betingelser gjelder for kampanjen hvor du vil motta en Google Home Mini-enhet i standard størrelse uten ekstra kostnader ved å bruke kampanjekoden som du mottar fra Electrolux etter å ha kjøpt og registrert en Electrolux tilkoblet ovn i løpet av kampanjeperioden nedenfor. Promotør og leverandør av kampanjekoden er Electrolux Appliances AB, Sankt Göransgatan 143, 105 45 Stockholm, Sweden. Produktet er levert av Google Commerce Limited. Du vil motta enheten ved å bruke kampanjekoden i Google sin nettbutikk på www.store.google.com

Electrolux er datakontrolleren for behandling av dine personlige data i forbindelse med registrering av ditt kjøp av en tilkoblet-ovn, og utgivelse av en kampanjekode til bruk i Google Store. For å unngå tvil så vil Google være datakontrolleren for all bruk av kampanjekoden i Google Store, og også i forhold til eksempelvis bestilling, levering og bruk av enheten. Informasjon om hvordan Electrolux kan behandle din personlige informasjon finnes i Electrolux sin retningslinjer for personvern på https://www.electroluxgroup.com/privacy/.

Ved å registrere kjøpet ditt og din tilkoblede-ovn og hake av på at du vil delta i kampanjen, godtar du alle vilkår og betingelser. Du bekrefter også at du har lest og forstått hvordan Electrolux kan behandle din personlige informasjon som en del av kampanjen. Videre bekrefter du at vilkår og betingelser kun er gyldig mellom deg og Electrolux.

 

VILKÅR OG BETINGELSER

1. Kampanjen er gyldig for tilkoblet-ovn kjøpt i Norge mellom 1/10/2019 og 31/1/2019. Kampanjen kan ikke brukes når tilkoblet-ovn er kjøpt før kampanjeperiodens start.

2. Kampanjen er gyldig uavhengig av forhandler innenfor området, eller om kjøpet av tilkoblet-ovn er gjort i butikk eller på nett. 

3. For å bli godkjent for kampanjen må du være bosatt i det landet hvor produktet tilkoblet-ovn ble kjøpt, og du må ha fylt [18] år den datoen kjøpet ble gjennomført. 

4. For å motta kampanjekoden må du registrere kjøpet og produktet på https://www.electrolux.no/mypages/register-a-product/ innen tretti (30) dager fra kjøpsdato, eller innen tretti (30) dager fra leveringsdato hvis produktet er kjøpt på nett. Under registrering må gyldig kvittering legges ved.

5. Electrolux tilbyr deg kampanjekoden helt kostnadsfritt. Ved å bruke kampanjekoden i Google Store vil du kunne få en rabatt på 100 % av full pris på en enhet. Kampanjekoden er ikke lenger gyldig etter at du har brukt den i Google Store. 

6. Du har kun krav på én (1) kampanjekode og derfor ett (1) produkt, uavhengig av om du har kjøpt og registrert flere tilkoblede-ovner.

7. Du må bruke kampanjekoden i Google Store mellom 1/10/2019 og 29/2/2020. Etter at innløsningsperioden er over, er ikke kampanjekoden gyldig i Google Store og du vil ikke lenger ha muligheten til å løse ut en enhet som en del av kampanjen. Kampanjekoder som ikke blir brukt innenfor innløsningsperioden blir ansett som utgått på forbrukerens risiko, erstattes ikke og har ingen verdi etter utløpsdatoen. 

8. Kampanjen er kun gyldig i tilgjengelige farger på enheten i Google Store, og kan variere fra land til land. 

9. Kampanjekoden kan ikke overføres. Du har ikke rett til å endre kampanjekoden eller enheten til kontanter eller andre gaver. 

10. Electrolux eller Google belaster ingen gebyrer i forbindelse med kampanjen. 

11. Bruk av kampanjekoden i Google Store, bestilling og levering av enheten, tilgang til og bruk av tjenester i forbindelse med innløsning og bruk av produktet, inkludert, men ikke begrenset til, at noe som helst ansvar relatert til produktansvar vil være mellom deg og Google og kan være underlagt ytterligere vilkår og betingelser gitt av Google. Vilkår og betingelser for kampanjekoden er tilgjengelig på https://store.google.com/terms/google_store_promo_codes

12. Electrolux forbeholder seg retten til å endre eller utelukke denne kampanjen uten forvarsel i tilfeller hvor uforutsette omstendigheter gjør dette uunngåelig. 

13. Electrolux forbeholder seg retten til å nekte deg en kampanjekode, eller å deaktivere eller kansellere en kampanjekode som allerede har blitt utlevert, i tilfeller hvor vilkår og betingelser ikke overholdes, eller ved misbruk eller manglende overholdelse av gjeldende lover og forskrifter.