A home made by you

Finn din type rent

med støvsugere fra Electrolux

Vi forstår at for å ha et hus som kan kalles et hjem, så trenger du ordentlig komfortable i omgivelser.

Gi hjemmet ditt en plettfri rengjøring

Støvsugerne i Premiere Collection™ setter en ny standard for renslighet. Opplev kraften og energieffektivisering i samspill, for en finish som er best i klassen.

Bryr seg om dine gleder i livet

Når det elskede kjæledyret ditt setter sitt preg på hjemmet, kan du være forberedt med Animal Care Collection™. Vår serie av støvsugere er spesielt designet for kjæledyreiere som gjerne vil temme uregjerlig dyrehår. Gjenoppdag plettfrie tepper, takket være kraftig sugekraft, og dra nytte av allergenfiltre for et friskere og renere miljø.

Omsorg for miljøet ditt

Elsk miljøet ditt, i og utenfor hjemmet, med The Green Collection™ - vårt geniale utvalg av miljøvennlige støvsugere som er laget av 70 % resirkulert plast.

Din hverdagslige mirakelmaker

Hjemmet ditt krever enkle løsninger på hverdagslige behov. Classic Collection™ er ditt svar på all slags rengjøring hjemme - fra smulene på kjøkkenbenken og støvete overflater, til de vanskelige områdene bak sofaen.

Ledningen til UltraSilencer Zen når mellom flere rom

The Happy Vac

Oppdag indre ro mens du rengjør med en stillegående støvsuger. Den imponerende kraften og rekkevidden dekker hele hjemmet, med minimal anstrengelse og avbrudd. Tilnavnet Happy Vac har blitt til av en grunn – du kan nemlig nyte stillegående men kraftig rengjøring med UltraSilencer™ Zen.