Oppdag

The Premiere Collection™

Den allsidige UltraOne-støvsugeren

UltraOne™

UltraOne™ er laget for å håndtere alle rom i huset på best mulig måte, både teppedekkede stuer og kjøkkenfliser. En pålitelig og prisbelønnet venn som alltid gir hjemmet en stille og grundig rengjøring.

Den eksepsjonelle UltraSilencer Zen-støvsugeren fra Electrolux

UltraSilencer™ Zen

Ikke la støvsuging forstyrre livet ditt hjemme. Ultra Silencer™ Zen er laget for hjem som verdsetter roen like høyt som eksepsjonell renslighet. Med et lydnivå som er nær stillegående (58 dB) vil den ta hånd om de daglige behovene dine i fred og ro.

En kvinne som rengjør stuen med Ultraflex-støvsugeren
Den poseløse Ultraflex-støvsugeren

UltraFlex™

UltraFlex™ er for de som ønsker frihet mens de tar vare på hjemmet sitt. Ikke noe behov for å plugge inn og trekke ut. Med multiroom system™ kan du rett og slett rengjøre alle slags hjem, i én omgang. Og du trenger ikke å bytte støvsugerposen heller, takket være den innebygde støvbeholderen. Nyt friheten mens du gjør hjemmet ditt plettfritt, hver gang.

Poseløs UltraCaptic-støvsuger

UltraCaptic™

Ved hjelp av den poseløse kraften i UltraCaptic™ kan du med omsorg gjøre hjemmet til ditt eget. Denne vinneren har allergifilter, og leveres med en støvkomprimeringsløsning som gjør den enklere å tømme, og som samler opp mer støv på en gang.

Den effektive Ultrapower trådløse støvsugeren

Ultrapower™

Ultrapower™ gir deg all den kraften du trenger, uten ledninger. Med oppladbart batteri og lang driftstid kan du rengjøre hele huset i én enkelt omgang. Den tar seg av rot og søl enten det er mye eller lite, og er alltid for hånden når du trenger den.