Oppdag

Oppvaskmaskiner

1
Bedre skylling

Også de minst tilgjengelige stedene spyles av satellittspylearmen. Det sørger for mer effektiv vasking og skylling hver gang.

2
Beskyttelse for glassene dine

Du trenger ikke vaske vinglassene for hånd lenger. Gjør ryddingen etter maten enda raskere og stol på oppvaskmaskinens sikre og skånsomme SoftGrips.

3
Skånsom for hele oppvasken

SoftClose-systemet er delikat og stille. Det har spesielle dempere som sørger for at oppvaskmaskinens kurv glir elegant tilbake på plass.

SoftGrips og SoftSpikes holder glasset trygt på plass

Eksklusiv behandling, eksklusivt glasstøy

For de eksklusive glassene som trenger litt ekstra omtanke, holder SoftSpikes® og SoftGrips glassene forsiktig på plass. Alt dette mens spesialprogrammet GlassCare 45 ° vasker ved redusert temperatur. Deretter skyller den på 60 ° før maskinen forsiktig kjøler dem ned igjen. Dette beskytter selv de mest delikate glass mot sprekker og riper.

Naturlig inspirert tørking

Nå kan du sørge for at oppvasken er helt tørr når du setter alt inn i skuffer og skap. Vår nye AirDry-teknologi åpner døren 10 cm i den siste delen av programmet til du er klar til å ta ut oppvasken. En naturlig måte å få maksimal tørkeytelse samtidig som man reduserer strømkostnadene.

Si farvel til håndvask av glass

Se frem til enkel rengjøring, til og med av de mest delikate glassene med glasskurven vår, som har blitt utmerket med iF Design Award. Spar tid og få skinnende resultater med enkel innsetting og sikker lagring av opptil åtte glass. iF designpremie ble introdusert i 1954 og tildeles av en internasjonal jury med mer enn 50 anerkjente eksperter.

Flere fordeler ved Electrolux oppvaskmaskiner

En RealLife®-oppvaskmaskin, full av tallerkener som demonstrerer kapasiteten

Rengjør mer enn noensinne

Med 25 % større kapasitet enn en gjennomsnittlig oppvaskmaskin, får RealLife® plass til alle typer tallerkener. Nyt fullstendig frihet med matlaging – ved å bruke det utstyret, grytene og serveringsfatene som passer din kulinariske kreativitet, i visshet om at alt får plass i RealLife®.

RealLife-oppvaskmaskinen fra Electrolux og iF designlogoen

Prisbelønnet design

RealLife® helintegrert oppvaskmaskin kombinerer prisbelønnet design med toppmoderne teknologi. Det musestille rengjøringsprogrammet og den skånsomme glassbeskyttelsen har mottatt den prestisjefylte iF-designprisen.

Gjenværende tid med et raskt blikk

Du vet alltid hvor lang tid som gjenstår av programmet. TimeBeam® viser statusen og tiden som gjenstår ved å lyse opp et punkt på gulvet. Så du enkelt kan planlegge dagen uten å tenke på oppvasken.