Smoothie som forrett!

Prøv en smoothie

som forrett!

Overrask gjestene dine med en annerledes forrett! En leskende, kald smoothie er perfekt som appetitittvekker før maten. Prøv denne varianten laget av Edin Dzemat, eller skap en helt egen etter smak og behag. Variasjonsmulightene er uendelige.

Ingredienser

4 porsjoner

100 g honningmelon, 50 g spinat, 175 g fryst mango (alt. 1/2 fersk mango), 1/4 agurk, 2,25 dl mandelmelk.

Slik gjør du

1. Del honningmelonen, mangoen og agurken i biter. Legg spinaten og bitene av honningmelon, agurk og mango i en Masterpiece blender. Hell i mandelmelken.
2. Bruk smoothieprogrammet på Masterpiece blender og miks til smoothien blir kremet med en herlig grønn farge.
3. Hell opp smoothien i glass og server gjerne med sugerør.

Tips! Server gjerne med salt tilbehør, f.eks. parmesanchips, når du serverer smoothien som forrett! Om du serverer smoothien til frokost, tilsett 2 ts honning!