Arrangementer, gode tilbud og nyheter

Vi vil gjerne invitere deg inn til vår Electrolux-verden, slik at du kan delta og oppleve våre verdensklasse arrangementer, dra nytte av de beste rabattene og gavene, og muligheten til å vinne eksklusive premier. Også må vi ikke glemme alle de prisbelønte produktene våre, som er tilgjengelige for deg.

Takler Caroline presset?

Tenk å lage mat for kresne kokker, og du nøye valgt ut ingrediensene. Men så overraskes du av en alltfor tidlig gjest. Og en helt ny meny. Til din unsettning har du en mesterlig kokk og en ny ovn med damp og SousVide fra Electrolux.

Les mer

Rabatter &
unike tilbud

Våre eksklusive tilbud gir deg rabatter på våre seneste produkter, gratis gaver og mer.

Finn ut mer

Opplevelser & arrangementer

Vær den første som oppdager våre begivenhetsrike arrangementer, og hold deg oppdatert på den seneste teknologien for hvitevarer og husholdsprodukter fra Electrolux.

Finn ut mer

Oppskrifter

Her finner du fristende, sunne og spennende oppskrifter. Og selvsagt oppskrifter for kos og hygge. Noe for en hver smak altså!

Finn ut mer

De siste nyhetene 
& trendene

Våre produkter bruker den seneste teknologien, fordi vi alltid holder en finger på pulsen. Vi ønsker å holde oss oppdatert, slik at det blir enklere for deg å plannlegge ditt neste kjøp.

Til Electrolux nyhetsrom