Støvsugerposer og tilbehør

Erstatt støvsugerposer og filtere. Slik at du kan fortsette å beskytte hjemmet ditt fra støv og allergener.

Vis alle støvsugerposer og tilbehør

Vis alle støvsugerposer og tilbehør (7 produkter)

Filter

Typer

7 produkter

 • E210B

  Dustbag

  E210B

  s-bag® Ultra Long Performance sikrer din støvsuger optimal ytelse med høy sugeevne under hele posens levetid. Takket være den fremragende filtreringen fanger posen opp selv det fineste støv, slik at du får ren luft i hjemmet. Ytelsen er testet og godkjent av det uavhengige testinstituttet TÜV Rheinland Group.


 • E201B

  Dustbag

  E201B

  s-bag® Classic Long Performance sikrer din støvsuger langvarig ytelse med høy sugeevne og maksimal filtrering, helt til posen er full og skal skiftes. s-bag® Classic Long Performance varer opp til 50 % lenger enn en tradisjonell støvsugerpose i papir! Den er testet og godkjent av det uavhengige testinstituttet TÜV Rheinland Group.


 • E200B

  Dustbag

  E200B

  s-bag® Classic er en høykvalitets støvsugerpose i papir, som filtrerer mer enn 95 % av alle støvpartikler. Måten posen er brettet på gjør at den har en svært holdbar konstruksjon slik at den ikke går så lett i stykker. Med den patenterte brikken kobles posen automatisk til støvsugeren på en smidig og hygiensk måte.


 • ZE003

  Kit

  ZE003

  BigDirt "askebøtte" med kapasitet på 20 liter (5 liter væske).


 • USK9

  Kit

  USK9

  Startkit til UltraSilencer støvsuger. Alt du trenger for å friske opp og vedlikeholde din nye UltraSilencer støvsuger samlet i ett sett: 4 stk s-bag® Classic Long Performance, et vaskbart Allergy Plus hygienefilter, et universal motorfilter som kan klippes til, og 4 stk kapsler med duftkuler (blomster) som gir en frisk og ren duft hver gang du støvsuger.


 • EFH12W

  Filter

  EFH12W

  Et hygienefilter fanger opp selv de fineste partiklene. Dette filteret renser luften som kommer ut av støvsugeren igjen, og reduserer risikoen for allergiske reaksjoner. For å sikre at filteret alltid fungerer optimalt bør du rengjøre det hver gang du ser at det begynner å bli skittent. Skyll det under rennende vann og la det tørke helt før du setter det inn i støvsugeren igjen.


 • EFH13W

  Filter

  EFH13W

  Dette vaskbare Allergy Plus™-filteret fanger opp selv de fineste partikler som f.eks. pollen, muggsporer, midd og allergener. Det renser luften som kommer ut av støvsugeren igjen, og reduserer risikoen for allergiske reaksjoner. For å sikre at filteret alltid fungerer optimalt bør du rengjøre det hver gang du ser at det begynner å bli skittent. Skyll det under rennende vann og la det tørke helt før du setter det inn i støvsugeren igjen.