UltraOne

Gjør støvsuging morsommere!

Den var vår beste. Nå er den enda bedre.

Med mer enn 40 forbedringer er vår "best i test"-vinnende støvsuger nå enda bedre. Fordi hvis du velger vår aller beste støvsuger, kan vi love deg det aller beste fra Electrolux.

UltraOne leverer det navnet lover: ultraeffektiv støvsuging. Hemmeligheten bak den effektive støvsugeren er ikke bare en kraftig og effektiv motor, men også høy luftgjennomstrømning og et effektivt munnstykke. Det nye AeroPro™ Extreme munnstykke er konstruert for høyeste ytelse på alle overflater.

Men UltraOne er mye mer enn bare rengjøring i toppklasse, den er også enkel å håndtere og avgir liten støy. Og UltraOne gjør ikke bare hjemmet ditt helt rent, den gjør også støvsuging til en morsom aktivitet.

  • Den aller beste fra Electrolux
  • Rengjøringsytelse i toppklassen
  • Gjør støvsuging morsomt!

Overlegen håndtering

Hjem er fylt med hindringer, men UltraOne er konstruert for å gjøre støvsuging så enkelt som mulig. Støvsugeren er svært enkel å manøvrere og ruller enkelt over terskler og rundt møbler. Og med en rekkevidde på 12 meter kan du støvsuge hele hjemmet uten å måtte flytte støpslet så mange ganger. Nye UltraOne er også 1 kg lettere, slik at den er enklere å bære og fleksibel å oppbevare. Støvsugeren er også et fullstendig forseglet system med et Allergy Plus™ filter som fange opp selv de minste støvpartiklene. Med den nye, innovative filteråpningen, har det aldri vært enklere å bytte filer og du kan beholde god filtrering og ytelse over en lengre periode.

  • Svært enkel å manøvrere og 1 kg lettere
  • Ekstra lang rekkevidde på 12 m
  • Forseglet Allergy Plus™ filter

Usedvanlig stillegående

Støvsuging bør forbedre livet ditt, ikke forstyrre det. Med Electrolux' nyvinninger i Silent Air Technology™, tilsvarer støynivået til UltraOne støyen fra et TV-program (70 dB). En ny og mer stille slange og det stille, men likevel svært effektive AeroPro Extreme munnstykket gjør det mulig å støvsuge hjemmet uten å forstyrre familien.

  • Stille Air Technology™-forbedringer
  • Stille, men likevel svært effektivt AeroPro Extreme munnstykke
  • Lavt støynivå

Oppdag UltraOne

 
Send til en venn

Send til flere venner

Forhåndsvis e-postmeldingen Hei. Jeg tenkte du kunne være interessert i dette.

Lukk